: 11

 1800

(1800-1875), , , , , « ».
¤¤¤
=>

 1821

(1821-1881), , « », «», « », «», «», «», « », « », «», .
¤¤¤
¤¤¤
¤¤¤ Ը . ..
¤¤¤ Ը . . 1974 .
=> .
=> .
=> Ը .
=>

  1836

(...) [Thomas Bailey ALDRICH (T.B.A.)] (1836-1907), , , , , « », « », « ».
¤¤¤
¤¤¤
¤¤¤
=> Thomas Bailey ALDRICH
=> Thomas Bailey ALDRICH Books Central
=> The Thomas Bailey ALDRICH Memorial

1894

[I(drisyn) O(liver) EVANS] (1894-1977), , ., « », « ».
=> I.O.EVANS, F.R.G.S.

 1914

(..) [Howard Melvin FAST (E.V.CUNNINGHAM)] (1914-2003), , « », « », «», « », « », « ».
¤¤¤
=> .
=> Howard FAST
=> ,

 1922

[Kurt VONNEGUT, JR.] (1922-2007), , «-14», « », « », « N 5, », « , , », «--», «», «» .
¤¤¤
¤¤¤
=> .
=> KURT VONNEGUT – The Official Website of Kurt Vonnegut
=> KURT VONNEGUT: His life & work
=> The Complete Kurt VONNEGUT Web Page

  III 1930

III [Hugh EVERETT III] (1930-1982), , .
¤¤¤ III

1933

( ; ) [Jan LEMAŃSKI (Jan LEM; Jan LEMAN)] (1866-1933), , , , «», « », « ».
=> LEMAŃSKI Jan

 1944

(1944-2007), , , « ».
¤¤¤

 1952

(. 1952), ( ), , . ., « », «, », « », « », « », « », « ».
¤¤¤
¤¤¤
=>
=> :
=> :

 1953

(.; .; .; .) (1883-1953), , , , «», « 2Z», « », « », « », « ».
¤¤¤
=> .

1961

(1884-1961), , « », «», « 1950 ».
=> ..

 1963

(. 1963), , , « , », « , », « » ( – .).
¤¤¤
=>
=>
=>

  1964

[H(orace) Beam PIPER] (1904-1964), , « 2140», « » ( – .-), .
¤¤¤
¤¤¤ . -.
=> .
=> The Unofficial H.Beam PIPER Home Page
=> H. Beam PIPER
=> H. Beam PIPER

1966

[Vladimír BABULA] (1919-1966), , « », « », « 2059 ».

 1977

[Dennis (Yeats) WHEATLEY] (1897-1977), , « », « », « », «», « », « », « », « », « » .
¤¤¤
=> UK Bibliography of Dennis WHEATLEY

1996

(1922-1996), , , , « ».
=>

 -. 2015

- (1934-2015), , / « », « », « ».
¤¤¤ -.
¤¤¤ -. .

2016

[Ilse AICHINGER] (1921-2016), , « ».
=> Ilse AICHINGER